Business Controller

Omschrijving

In 2011 is leapp gestart met één visie, één gedachte en één doel: marktleider worden in de verkoop van refurbished Apple-producten. Klanten van leapp kopen altijd een volledig refurbished product tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs met de service, kwaliteit en garantie van nieuw! 

Na een succesvolle doorstart in de zomer van 2018 richten we ons met een stabiele (en kleinere) organisatie weer op verdere groei. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd en informeel. Voor mensen met talent liggen er veel kansen om zich verder te ontwikkelen. Wegens groei zijn we op zoek naar een Business Controller.


Wat ga je doen als Business Controller?

Als Business Controller beheer je zowel goederen- als geldstromen en ben jij de belangrijkste schakel tussen onze afdelingen Logistics en Finance. Je checkt of bestelde producten geleverd zijn volgens de afspraak en houdt hierbij rekening met afwijkingen in aantallen en kwaliteit.

Met doortastend optreden zorg je voor een sluitende goederenbeweging en dwing je af dat claims worden geïnd. Je verzorgt de margerapportages en waarborgt de audit-trail van inkoop naar voorraad.

Naast business control heb je ook een aantal Finance taken, zoals de controle van geldstromen. Hierbij identificeer je verschillen en probeert ze op te lossen. Daarnaast help je de Finance afdeling mee met voorkomende taken, zoals beheer en verwerking van crediteuren en debiteuren.

Vereisten

  • Je hebt HBO werk en denkniveau binnen logistieke processen;
  • Je bent toe aan een 2de of 3de stap in jouw carrière als Business Controller;
  • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving van Amsterdam;
  • Je bent handig in het crunchen van data en ziet jezelf als Excel Wizard;
  • Je bent communicatief vaardig en weet te overtuigen;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je hebt een kritische en proactieve werkhouding en bent een stevige persoonlijkheid die niet afschrikt van het aanspreken van collega’s of leveranciers;
  • Je hebt daarnaast een commerciële en klantgerichte instelling.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct via onze website www.werkenbijleapp.nl door jouw CV + motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze HR Adviseur via recruitment@leapp.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.