E-mail / CRM marketeer

Omschrijving

E-mail / CRM marketeer

In 2011 is leapp gestart met één visie, één gedachte en één doel: marktleider worden in de verkoop van refurbished Apple-producten. Klanten van leapp kopen altijd een volledig refurbished product tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs met de service, kwaliteit en garantie van nieuw! Na een succesvolle doorstart in de zomer van 2018 richten we ons met een stabiele (en kleinere) organisatie weer op verdere op groei. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd en informeel. Voor mensen met talent liggen er veel kansen om zich verder te ontwikkelen. Wegens groei zijn we op zoek naar een E-mail / CRM marketeer.

 

Wat ga je doen als E-mail / CRM marketeer?

Binnen leapp liggen enorme kansen voor e-mailmarketing en andere CRM-toepassingen. Als E-mail / CRM  marketeer is het jouw taak om deze kansen te pakken en CRM als kanaal binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Je zet een strategie op, denkt klantroutes uit, zet automations op en evalueert de prestaties. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor de commerciële mailings binnen leapp. Ook zorg je ervoor dat de database op order is, verrijkt wordt en dat er slimme segmenten gemaakt worden. Samen met de designer zorg je voor een perfecte doorvertaling van de merkuitstraling in alle CRM-uitingen.

 

Heb jij ervaring in het succesvol opzetten van een gedegen CRM-strategie en lijkt het je leuk om in een dynamisch bedrijf te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Werkzaamheden:

-        Je ontwikkelt de CRM-strategie en voert deze uit;

-        Je evalueert de prestaties van emailmarketing;

-        Je laat de E-maildatabase groeien en verrijkt deze;

-        Je creëert slimme segmenten en stuurt gepersonaliseerde mailings;

-        Je houdt je samen je collega’s van de E-Commerce afdeling bezig met diverse projecten.

 

 

Vereisten

Wie zoeken wij?

-        Je hebt een afgerond HBO/WO-diploma, bij voorkeur richting Marketing, Communicatie, Economie of een vergelijkbare studie.

-        Je hebt al een begin gemaakt aan jouw marketing carrière en bent op zoek naar een volgende stap;

-        Je hebt enige ervaring met E-mail marketingtools zoals Campaign Monitor of vergelijkbaar;

-        Je kent je weg binnen Google Analytics;

-        Ervaring met Shopify en de CRM-toepassingen op dit platform is een pré;

-        Je bent pro-actief ingesteld en gaat een uitdaging niet uit de weg;

-        Je bent fulltime beschikbaar;

-        Je woont in de omgeving van Amsterdam.

 

 

Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je interesse? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct via www.werkenbijleapp.nl door je CV+ motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze HR Manager via recruitment@leapp.nl.