Stagiair(e) E-commerce

Omschrijving

In 2011 is leapp gestart met één visie, één gedachte en één doel: marktleider worden in de verkoop van refurbished Apple-producten. Klanten van leapp kopen altijd een volledig refurbished product tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs met de service, kwaliteit en garantie van nieuw!  

Na een succesvolle doorstart in de zomer van 2018 richten we ons met een stabiele (en kleinere) organisatie weer op verdere op groei. Leapp is het beste te omschrijven als een dynamische en inspirerende organisatie waar mensen werken die al even gedreven en ambitieus zijn om de positie van marktleider te behouden en verder te verstevigen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd en informeel. 

Voor mensen met talent liggen er veel kansen om zich verder te ontwikkelen. Dus ook voor jou als Stagiaire E-Commerce!


Wat ga je doen als stagiair E-commerce?

Op de E-commerce afdeling van leapp liggen veel kansen en werkzaamheden binnen de pijlers "Website" en "Digital Advertising". Wij bieden jou als stagiair de kans om van beide pijlers te leren.

Voor de pijler "Website" kun je denken aan het schrijven van productteksten, meedenken over de content strategie, diverse SEO-taken en conversieoptimalisatie.

Op het gebied van "Digital Advertising" wachten werkzaamheden als zoekwoordenonderzoek, audiences bouwen, tests opzetten, uitvoeren en evalueren, eigen SEA-campagnes bouwen en ad copy schrijven. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we getalenteerde studenten op kunnen leiden, inhoudelijk beter kunnen maken en een fijne stageplek kunnen bieden. 


Denk jij dat jij die getalenteerde student bent?

Vereisten

  • Je doet een HBO-studie in een relevante richting;
  • Je bent enthousiast over E-commerce en digital marketing;
  • Je hebt goede analytische vaardigheden;
  • Ervaring met Google Analytics is een pré;
  • Je bent proactief ingesteld en gaat een uitdaging niet uit de weg;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam of bereidt om te reizen naar Amsterdam.


Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je interesse? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct via www.werkenbijleapp.nl door je CV+ motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze HR Manager via recruitment@leapp.nl.